DHA-A leader
DHA-A leader

Kampioenen bij Judoschool Den Helder

Kampioenen bij Judoschool Den Helder.Den Helder – In sporthal De Koogmolen in Purmerend vond zondag het door SV Kodokan georganiseerde judotoernooi “Open Waterlandse” plaats. Dit bestond uit een toernooi voor witte band en een toernooi voor gele band en hoger. In totaal deed Judoschool Den Helder met zeven judoka’s mee aan deze twee toernooien.

TJ Schippers en Denvey van der Linden namen de aftrap op het “witte band toernooi”. Zij wisten al hun partijen te winnen en werden daarvoor beloond met een supergrote beker. Denvey wist zelfs al zijn partijen met een mooie judoworp te beslissen en heeft daardoor minimaal op de mat hoeven staan.

Aan het daaropvolgende toernooi voor gele band en hoger deden de volgende judoka’s van Judoschool Den Helder mee: Chris Korver, Seraya Schaddelee, BJ Schippers, Rens Meier en Jayden Tijdeman. Het was duidelijk dat het hier niet cadeau werd gegeven. Na enkele zwaar bevochten wedstrijden met mooie ippons, mochten uiteindelijk Seraya, BJ en Rens zich tot kampioen laten uitroepen. Voor Jayden was een tweede prijs en voor Chris een derde prijs weggelegd.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: