DHA-A leader
DHA-A leader

Dicht bij C zingt in trappenhuis School 7

Dicht bij C zingt in trappenhuis School 7.

Den Helder – Zaterdagmiddag 17 december kan het publiek genieten van een speciaal kerstoptreden in het trappenhuis van School 7. Zanggroep Dicht bij C laat daar om 13.00 uur en 14.00 uur van zich horen.

De groep oefent wekelijks bij Triade onder leiding van zangdocente Hanneke Bergsma. Het repertoire bestaat uit popsongs, musical en ballads, maar bevat ook sfeervolle kerstliedjes. Met elkaar zingen en plezier hebben straalt van de optredens af. Maar Hanneke Bergsma zorgt er ook voor dat de lat hoog ligt en er geen valse noten klinken.

Optreden Dicht bij C op 17 december in School 7, Keizersgracht 94, aanvang 13.00 uur en 14.00 uur, toegang gratis.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: