DHA-A leader
DHA-A leader

Horeca langer open met feestdagen

Den Helder – Horecazaken in Den Helder die een algehele ontheffing van het sluitingsuur hebben, zoals cafés, bars en discotheken, mogen tweede kerstdag (de nacht van maandag 26 december op dinsdag 27 december) en met oud en nieuw (zaterdag 31 december op zondag 1 januari) tot 6.00 uur open zijn in plaats van tot 4.00 uur.

Om te zorgen voor een gezellige sfeer en een veilig uitgaansgebied, geldt er wel vanaf 4.00 uur een toegangsstop. Dat heeft de gemeente woensdag bekendgemaakt. Eetgelegenheden, zoals shoarmazaken en snackbars die beschikken over een ontheffing van het sluitingsuur, mogen tot 5.30 uur geopend zijn.

De ruimere sluitingstijden gelden niet voor restaurants, coffeeshops en para-commerciële instellingen. Zij moeten hun deuren op de genoemde dagen om 24.00 uur sluiten.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: