DHA-A leader
DHA-A leader

EPS brengt muzikale toppers naar Studio 62

Den Helder – Eps Productions haalt ook in 2017 weer toppers naar Den Helder. Het podium waar dit alles plaatsvindt is gewijzigd van Hotel Den Helder naar Studio 62. Vrijdag 24 maart is de aftrap met de komst van Kiss Lickss, één van de beste Kiss tributes die Europa rijk is. De band zal in één show met special effects alle grote hits van Kiss ten gehore brengen.

Zaterdag 22 april, op veler verzoek op herhaling in Den Helder, Absolutely Floyd in het kader van hun Signs of Life tour. Velen weten nog het spectaculaire optreden in de Kampanje op 23 september j.l. Deze tien koppige band draait deze tour in het kader van hun tienjarig bestaan.

“En met trots kan worden gemeld dat de Canadese formatie The McCartney Years hun Europese tour op 6 oktober in Den Helder start. EPS haalt deze geweldige formatie naar Nederland voor een uitgebreide tour door het land. De band werd ondersteund door wijlen Sid Bernstein, de grote promoter van The Beatles, hetgeen genoeg zegt over de kwaliteit van de band. Tevens is het vermeldenswaardig dat oud-stadsgenoot Yuri Jan Pool deel uitmaakt van The McCartney Years. Na muzikale omzwervingen, onder meer bandlid van de Engelse Cavern Beatles, is hij uiteindelijk de oprichter van deze Canadese band en is in Amerika al een muzikale sensatie. De band speelt inmiddels alleen maar voor uitverkochte theaters aldaar en brengt werk van Paul McCartney, The Beatles en Wings.

60 en 70
Inmiddels is EPS druk in gesprek met een aantal andere grote namen, met name in de Sixties en Seventies sfeer. In mei is er de komst van The Original Jukebox Heroes, maar deze tour was binnen een week al volgeboekt, waardoor EPS de band in november wederom uit Engeland laat overkomen en dan staat wellicht Den Helder op de agenda. De band bestaat uit leden en ex-leden van Tremeloes, Slade, Sweet, Bay City Rollers, Glitter band, T-Rex, Mud et cetera en is een ware hitmachine, wat door velen als een feest der herkenning zal worden ervaren.

Kaarten worden uitsluitend verkocht door Ticketmaster.nl of op de avond aan de zaal. Voor nadere info: www.epsproductions.nl.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

3 reacties

 1. Peter

  Studio 62 was al een mooie tent, nu na de verbouwing ziet het er gelikt uit. Plafond is er ingebracht waardoor het geluid super is geworden. Voor allen, een kijkje waard!!

  1. Bodelo

   Je maakt me wel nieuwsgierig Peter, ik wist niet dat 62 was verbouwd.
   Helaas is het geluid in het Hotel minder, jammer dat Wijnhold niet open staat voor verbetering. Desalniettemin; waar de 1 een voordeel heeft heeft de ander een nadeel. Maar beide locaties hebben ook hun charme.

   1. Peter

    Zoals je weet was er rondom de zaal een balkon aldaar. Dat middenstuk is nu dichtgemaakt waardoor er mooiere akoestiek is ontstaan. Ook zijn de barren gezelliger gemaakt.

Reageren is niet meer mogelijk.