DHA-A leader
DHA-A leader

De Rank schaakkampioen Den Helder

Den Helder – Bij het 40e schaakkampioenschap voor basisscholen, gespeeld in MFC West End, is het team van basisschool De Rank kampioen van Den Helder geworden. Het was overigens het enige team uit Julianadorp dat deelnam aan het kampioenschap.

In de laatste ronde werd de wedstrijd tegen de grootste concurrent De Kluft 1 gewonnen met 3-1. De Dijk 1, dat de laatste afleveringen weliswaar de hoofdfinalegroep bereikte, maar nooit prijswinnend was, eindigde nu als derde. De Rank en het eerste viertal van De Kluft zijn gerechtigd om op 25 maart deel te nemen aan het kampioenschap van de Noord-Hollandse schaakbond in Krommenie.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: