DHA-A leader
DHA-A leader

SP voert actie in de binnenstad

Den Helder – Leden van de regionale afdelingen van de SP houden zaterdag in de binnenstad van Den Helder een actie voor het werven van steun voor een nationaal Zorg Fonds.

De leden verzamelen zich om tien uur in restaurant “Crazy Chicken” aan de Breewaterstraat 5, maar ook niet-leden die mee willen doen zijn van harte welkom. Ze gaan onder meer flyers uitdelen en in debat over de wenselijkheid van een nationaal Zorg Fonds.

Voor lunch en koffie wordt gezorgd. Contactpersoon voor de actie is peter Dirks, bereikbaar via tel. 06-48210935

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

 1. Erik

  Zinloos om op SP in Den Helder te stemmen zet geen zoden aan de dijk als je stemt en men met jou stem zo over wandelen naar een andere partij…..en de SP verdween in rook.

  1. Anton Hagen

   Zal mij benieuwen beste Erik of deze afdeling wel toestemming krijgt van het hoofdbestuur,ze zijn n.l min of meer onder curatele gesteld ,,wegens succes” in het verleden.
   Er waren voldoende welwillende personen die het goed voor hadden met de SP alhier.
   Maar deze personen zijn nu naar Groen Links gegaan.
   Het uit elkaar vallen van deze afdeling heeft te maken met egotrippen van een bepaald persoon waarvan ik de naam niet zal noemen.
   Ook de afdrachtsregeling heeft hier geen goed aan gedaan of je nou de volledige raadtoelage vangt of 75% (dacht ik) moet afdragen aan het hoofdbestuur dat maakt nogal een behoorlijk verschil.
   En aangezien je wordt afgerekend op je volledige inkomen vervallen dan ook div toeslagen zoals huur,zorg,enz.
   Ik denk dat deze afdeling wel in de rooknevelen gehuld zal blijven en is het inderdaad niet verstandig hier in 2018 op te stemmen,zeker NIET als er een bepaald persoon met een geweldig indringers-vermogen blijft.

Reageren is niet meer mogelijk.