DHA-A leader
DHA-A leader

Unishore exclusieve leverancier kleding Sail 2017

Den Helder – Een unieke gebeurtenis vraagt om unieke (aan)kleding. Nog een paar maandjes en dan is het weer zover! Sail 2017 komt naar Den Helder van 22 tot en met 25 juni. Unishore bedrijfskleding is aangewezen als de exclusieve leverancier van alle kleding en merchandise van dit prachtige evenement. En niet alleen het nautische gebeuren is uniek, maar ook de kleding die hiervoor speciaal ontworpen is.

De kleding is geheel in de stijl en spirit van de Sail en bestaat behalve uit T-shirts en polo’s ook uit een hoodie vest, softshell jas en caps. Leverbaar in meerdere kleuren met allerlei nautische tekens. “De kleding is perfect afgewerkt en modieus in styling. En niet te vergeten is het een aandenken aan dit grote evenement”, zo benadrukt Unishore.

“Een collectors item in uw garderobe, maar ook leuk om personeel mee aan te kleden rond deze periode. Of als geschenk te geven aan relaties en samen de Sail te bezoeken. De kleding is zeer betaalbaar en leverbaar vanaf de maand mei.” Nieuwsgierig geworden of toch nog een vraag? Misschien nog extra bedrukt met een eigen logo? Neem dan vrijblijvend contact op met Unishore Bedrijfskleding. Klik hier voor meer info.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: