DHA-A leader
DHA-A leader

Ook dit jaar Noorderfestival op Noorderhaven

Julianadorp – Na het overweldigende succes van de eerste editie van het Noorderfestival in 2016, vindt ook dit jaar het unieke festival plaats op het terrein van Noorderhaven. Zaterdag 1 juli ook van de partij? Zet de datum alvast in de agenda.

“Ontmoeting en gezelligheid”, of je nu wel of geen beperking hebt: de grote gemene deler is dat iedere bezoeker houdt van een ongedwongen sfeer! Dit jaar is het thema ‘passie’. Het festival bestaat uit muziek, een markt, lekker eten en leuke optredens voor jong en oud. Het programma bevat veel variatie waardoor er voor iedereen iets leuks te beleven valt. Kortom; dit festival mag je niet missen!

Wil jij graag met jouw ‘passie’ op onze markt staan? Geef je dan op via Noorderfestival@sheerenloo.nl en dan neemt de organisatie contact op. Geef in de mail tevens aan wat je wilt aanbieden op de markt. Een hele kraam kost €20,- een halve kraam is ook mogelijk.

Het Noorderfestival vindt tussen 12.00 en 17.00 uur plaats op het terrein van Noorderhaven in Julianadorp. Volg de laatste ontwikkelingen van het festival op www.facebook.com/noorderfestivalsheerenloo.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: