DHA-A leader
DHA-A leader

Wakker in een witte wereld

Den Helder – Wakker worden in een witte wereld. Het lijkt de laatste jaren niet weggelegd voor bewoners van Den Helder, maar vandaag was het dan zover. Nadat er zaterdagmiddag al een beetje sneeuw was gevallen, viel er in de nacht van zaterdag op zondag een lekker dik pak. Gemiddeld dan misschien nog geen centimeter volgens de officiële bronnen, maar op veel plekken binnen de gemeente lag toch mooi centimeters sneeuw.

En natuurlijk is niet iedereen daar dan gelukkig mee, maar velen ook wel. Vooral de jeugd was zondag al vroeg uit bed om buiten te spelen. Sneeuwpop maken, sneeuwballen gooien of lekker sleetje rijden. De kans dat de sneeuwpret lang gaat duren is echter klein, voor zondagmiddag worden al temperaturen boven het vriespunt voorspeld en de komende dagen trekt de koude langzaam weg.

Heeft u nog een leuke of mooie sneeuwfoto (gemaakt binnen de gemeentegrenzen van Den Helder), stuur hem op naar info@denhelderactueel.nl!

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Lees ook: