DHA-A leader
DHA-A leader

Nieuwe catalogus en uitbreiding webshop Buijtendijk BV.

Den Helder – Een nieuwe lente, een nieuwe catalogus! Als technische groothandel in Den Helder presenteert Buijtendijk BV met trots de catalogus 2017/2018. Ten opzichte van de vorige editie is deze laatste versie met maar liefst 9.000 artikelen uitgebreid.

“Zoals onze klanten van ons gewend zijn, zijn ook in deze uitgave alle 42.000 producten overzichtelijk gerangschikt. Ze vinden er alles wat je zoekt op het gebied van boor- & draaisnij gereedschap, draai- & frees gereedschap, spangereedschap, schroefgereedschap, handgereedschap en gereedschappen voor steen- & houtbewerking, oppervlaktebewerking en meettechniek.”

Bovendien biedt de Helderse onderneming een ruime collectie (beschermende) werkkleding en hebben ze veel artikelen in huis voor de inrichting van elk bedrijf. De beste merken voor de beste prijzen!

Online vakspecialist
“Uiteraard is ook onze webshop https://shop.buijtendijk.nl behoorlijk gegroeid met de nieuwe gereedschappen, machines en ijzerwaren”, stelt Niels Buijtendijk. “U kunt in onze webwinkel, zowel als bedrijf als particulier, 24 uur per dag terecht om veilig inkopen te doen. U kunt zelfs direct zien of de artikelen voorradig zijn. Hebben wij het door u bestelde artikel in ons magazijn liggen, dan wordt uw bestelling binnen twee dagen op ieder postadres in 25 verschillende landen afgeleverd.”

Advies nodig van de specialisten?, bel of mail dan!. “Of kom gewoon eens langs in onze showroom, winkel en magazijn aan de Industrieweg 2aa in Den Helder. Voor betrouwbare en snelle service zit u al meer dan een eeuw helemaal goed bij vakspecialist Buijtendijk B.V.”

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: