DHA-A leader
DHA-A leader

TVJ houdt weer open tennisdag

Julianadorp – Op zaterdag 25 maart organiseert TV Julianadorp van 11.00 tot 15.00 uur weer haar traditionele Open Tennisdag op het tennispark van TVJ aan de Zanddijk in Julianadorp. Op het programma staat onder meer een demonstratiewedstrijd en de mogelijkheid om zelf een balletje te slaan, onderling of met TVJ-leden (rackets en ballen zijn aanwezig).

Intersport is aanwezig met mooie aanbiedingen op het gebied van tenniskleding, tennisrackets en dergelijke. Het is dus een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met de tennissport in het algemeen en met TVJ in het bijzonder. Uiteraard zijn er leden van TVJ aanwezig om antwoord te geven op alle vragen.

Denkt u aan een lidmaatschap van TVJ? Speciaal op deze Open Tennisdag heeft TVJ mooie aanbiedingen voor jong en oud, denk daarbij onder andere aan een aantal gratis tennislessen. “Neem vooral vrienden en vriendinnen mee naar deze Open Tennisdag en maak er een gezellige en sportieve dag van, de koffie en de frisdrank staan klaar!”

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: