DHA-A leader
DHA-A leader

HVC haalt gratis snoeiafval op

Den Helder – Tot en met donderdag 18 mei komt HVC op afspraak snoeiafval thuis ophalen. Van dit tuingroen maken ze hoogwaardige compost en elektriciteit.

Online een afspraak maken kan via www.hvcgroep.nl. Hier is de knop ‘grofafval melding’ te vinden en kan het snoeiafval worden aangemeld. Via de HVC klantenservice kan dan ook een afspraak worden gemaakt om het snoeiafval op te laten halen. Dit kan per e-mail naar klantenservice@hvcgroep.nl of telefonisch via 0800-0700 (op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur).

Het snoeiafval moet tilbaar en gebundeld aan worden geboden. Een bos mag maximaal 1,50 meter lang zijn en niet meer dan 25 kilo wegen. Nadat een afspraak is gemaakt, moet het snoeiafval op de afgesproken dag klaar worden gelegd op de plaats waar normaal de afvalbak wordt neergezet op de ophaaldag. In het geval van een ondergrondse container, mag het snoeiafval daarbij worden gelegd.

Zelf brengen kan uiteraard ook, bij het afvalbrengstation aan de Schootenweg 1. Snoeiafval en grof huishoudelijk afval kan hier gedurende het hele jaar worden afgegeven.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: