DHA-A leader
DHA-A leader

Krabbetukkers huldigen hofdames en trouwe leden

Den Helder – Carnavalsvereniging De Krabbetukkers heeft afgelopen weekend het 55e jubileum seizoen afgesloten met een besloten feestavond voor de leden. President Cees van der Neut keek bij de afsluiting terug op een succesvol verlopen seizoen, waarbij hij aangaf dat de Gala Sitzung, seniorentournee, scholenrondje en het carnaval in Bastion Pierre buitengewoon goed zijn verlopen.

Absoluut hoogtepunt van het afgelopen jaar was volgens president Cees van der Neut het optreden en huldiging van cabaretière, zangeres, actrice Karin Bloemen tijdens de opening van het 55e carnavalsjaar in schouwbrug de Kampanje. Ook dit jaar waren de feesten op zaterdag- en maandagavond uitverkocht. Volgens de president een compliment voor alle leden van de vereniging die allen als vrijwilliger veel werk verzetten om de feesten mogelijk te maken.

In september komen de leden van Den Helders grootste en oudste carnavalsvereniging weer bijeen voor de start van het 56e seizoen waarvoor de eerste voorbereidingen al weer zijn opgestart

Huldiging
Tijdens de slotavond van het 55e carnaval nam de vereniging afscheid van beide hofdames Kim Pieters en Nathaly Timmerman. Zij werden door de president en prins bedankt voor de vier jaar inzet voor het Helderse carnaval en in het bijzonder de ondersteuning van de prins tijdens de vele bezoeken en feesten. Als beloning werden de twee oud-hofdames door de Krabbetukkers gehuldigd en benoemd tot ridder in de orde van de Carnavalshoed.

Een aantal leden werd onderscheiden en bedankt voor hun inzet de afgelopen jaren. André van Kempen ontving voor zijn 27,5 jaar lidmaatschap het platina verenigingsspeldje. President Cees van der Neut ontving de gouden speld vanwege 22 jaar lidmaatschap van CV de Krabbetukkers. Pierre Verburgt, Martin van Dortmont en Jaap de Longte kregen allen na 16,5 jaar trouwe dienst het zilveren verenigingsspeldje.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: