DHA-A leader
DHA-A leader

Sharon Doorson en Zion Vibes maken line-up Julianapop compleet

Julianadorp – Sharon Doorson en de Helderse reggaeband Zion Vibes zijn de laatste namen voor Julianapop 2017. Maandag 17 april maakte de organisatie deze namen bekend in de radio-uitzending “De Muziekkelder” bij de LOS (lokale omroep van Den Helder).

Met Doorson en Zion Vibes is de line-up nu compleet. In het radioprogramma blikten vrijwilligers terug op een mooie geschiedenis én vooruit op de 24e editie, die alweer over precies twee maanden losbarst.

Dit jaar bestaat de line-up naast Doorson en Zion Vibes verder uit zangers Douwe Bob en Waylon, rapper Diggy Dex, dorper feestband Sesam en de winnaar van talentenjacht Julianadorp’s Got Talent. Daarnaast pompen Danny Janssen en DJ Jordy zoals je gewend bent de tijd tussen de acts vol met gezelligheid en de grootste hits.

Zion Vibes
De Helderse reggaeband Zion Vibes brengt de zomersfeer in de vorm van nieuwe en bestaande reggaehits naar Julianapop. Pak je biertje erbij en dans en chill mee op de klanken van deze 8 artiesten, die allemaal uit de Noordkop komen.

Met opzwepende beats, een show vol dans en een dijk van een R&B-stem belooft Sharon Doorson ons flink aan het feesten te krijgen. Je kent haar misschien wel van meidengroep Raffish, The Voice of haar hits Golden Trophy en Touch me Here.

Springfair en Julianapop
Verschillende dorper organisaties weten elkaar te vinden en werken waar het kan samen. Zo staat Julianapop op 23 april op de Springfair, waar dit jaar als thema het Engelse platteland centraal staat, met ‘the Country Market’. Ook dit evenement richt zich op vermaak voor jong en oud, met activiteiten, muziek, dieren, een kookbattle en meer.

Naast alle delicatessen, vintage kramen, hebbedingetjes en bijzondere initiatieven kun je in de Julianapop-kraam terecht voor de allereerste ‘harde’ kaartjes, beantwoorden we natuurlijk alle vragen en geven informatie over de editie die voor ons ligt. Leuk als je even langskomt!

Voorverkoop en info
De voorverkoop in de winkels start een week na de Springfair, op 29 april. Online tickets zijn nu al te koop via de website www.julianapop.nl.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: