DHA-A leader
DHA-A leader

Motorrijder lichtgewond na botsing met auto

Julianadorp – Op de Zanddijk onder de duinen van Julianadorp heeft zondagmiddag rond kwart over twee een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een motor. Een van de twee raakte daarbij licht gewond.

De automobilist heeft bij het invoegen de motorrijder over het hoofd gezien. De schade was aanzienlijk, beide voertuigen zijn meegenomen door een berger. De motorrijder is licht gewond geraakt en is ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel.

Foto’s: GLOCAL Media / Roel van Steinvoorn

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

  1. dirk

    bij terug komst van me werk rijd ik langs deze weg en tot me verbazing zag ik aardig wat motor rijders gevaarlijk inhalen,het moest wel keertje fout gaan,dr wordt stelselmatig hard gereden,inhalen zelfs door een opgevoerde brommobiel.
    dit geval was de automobilist schuldig,dus het is wachten op een dodelijk ongeluk,flitskast zou handig wezen

Reageren is niet meer mogelijk.