DHA-A leader
DHA-A leader

Dubbel Goud voor Lianne Steeman

Den Helder – Op 9, 10 en 11 juni werd in Eindhoven het jaarlijkse Nederlandse (Jeugd) Kampioenschap Schoonspringen gehouden. Lianne Steeman, 19 jaar, voorheen Helderse schoonspringster, die nu in Eindhoven traint en dit combineert met haar studie daar, deed met succes mee.

Zij behaalde zowel zaterdag op de 3 meterplank als zondag op de 1 meterplank bij de dames de eerste plek. Zij mag zich hiermee Nederlands Kampioen Schoonspringen Dames 1 meter en Dames 3 meter noemen.

Een stralende Lianne kreeg het goud omgehangen door Ushi Freitag, de Nederlandse Kampioen 2016 en deelneemster Olympische Spelen 2016.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: