DHA-A leader
DHA-A leader

Interactieve workshop in Timorpark

Den Helder – Op zondag 2 juli om 14.30 uur is het tweede gratis optreden in het Timorpark. Rik Niks en zijn instructeurs en leerlingen gaan een interactieve workshop demoshow geven.

Er worden workshops gegeven in Freerunning, breakdance en hiphop. Iedereen kan en mag meedoen van jong tot oud. De workshops duren 15 minuten. Hierna begint de show en voor iedereen die heeft meegedaan aan de workshops is er ook een kleine rol weggelegd voor diegene die dit leuk vinden. De freerunning loopt als een rode draad door de show en zij zullen de show “aan elkaar” runnen.

De dansers en breakers van Rik’s Bodylanguage zullen allemaal hun beste beentje voor zetten. Leuk om te kijken en leuk om mee te doen! De gratis te bezoeken voorstellingen in het Timorpark worden betaald door de serviceclubs van Den Helder. Bij slecht weer gaat de Workshop demo dag niet door.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: