DHA-A leader
DHA-A leader

Atleten Sportlust snel in Heiloo

Den Helder – Bij de eerste Zomeravondinstuif op de atletiekbaan van AV Trias in Heiloo werden vrijdag weer uitstekende prestaties geleverd door atleten van SV Sportlust. Op de 1500 meter voor mannen was sprake van een dubbelslag, met Luca Assorgia op de eerste en Filmon Tesfu op een tweede plaats.

Assorgia nam positie achter de kop van de race en spurtte in de laatste 200 meter naar de koppositie en finishte in een tijd van 4.08.03. Tesfu moest zich door het veld heen vechten en deed dat zeer succesvol, want hij kwam in 4.09.50 als tweede over de meet.

Bij de jongens junioren A liep Jeffrey Wassenaar een persoonlijk record op de 400 meter in 58.73 en later op de avond werd hij tweede in zijn categorie op de 3000 meter, in 11.45.40. Bij de vrouwen Masters legde Marja Mulder de 400 meter af in 1.17.71 en Lucienne Groenendijk de 3000 meter in 11.49.12.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: