DHA-A leader
DHA-A leader

Podiumplaatsen Sportlust op NK triatlon

Den Helder – Op het Nederlands Kampioenschap triatlon voor masters zijn zaterdag twee Sportlustatleten van triatlonteam Den Helder op de Olympische afstand in de prijzen gevallen. Judy van den Berg werd Nederlands kampioen in de categorie vrouwen 45 en in dezelfde categorie was er zilver voor Luciënne Groenendijk.

Het NK vond plaats in het Gelderse Didam waar 1500 meter werd gezwommen, 40 km gefietst en 10 km hardgelopen. Van den Berg werd tevens 3e vrouw overall, nadat ze als vierde vrouw uit het water kwam en tijdens het fietsen tot een tweede plaats kwam.

Bij het lopen moest ze echter terrein prijs geven maar eindigde toch als eerste in haar leeftijdscategorie in een tijd van 2.18.40. Groenendijk eindigde daarin op een tweede plaats in 2.23.08.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: