DHA-A leader
DHA-A leader

OKK start nieuwe turngroepen voor jongens

Den Helder – Op veler verzoek gaat omnisportvereniging OKK Den Helder na de herfstvakantie uitbreiden met turnen voor jongens vanaf zes jaar. Op maandag van 17.30 tot 20.00 uur start een recreatieve groep en op woensdag van 17.00 tot 20.00 uur start een wedstrijdgroep.

De groepen worden begeleid door een gecertificeerde en ervaren trainer en worden gegeven in Sporthal Marsdiep, Marsdiepstraat 282 in Den Helder. “We werken aan de basisvormen van het turnen, waarbij er voldoende ruimte is om je te ontplooien en deel te nemen aan wedstrijden. Alle turntoestellen komen aan bod en de lessen zijn zo opgebouwd dat elk kind op zijn eigen niveau uitgedaagd wordt om te bewegen. Hierbij staat sportiviteit en gezelligheid voorop.”

Dus wil je lekker bewegen en ondertussen sterk en lenig worden? Geef je dan op via de website van OKK www.svokkdenhelder.nl. Misschien ben jij wel de nieuwe Epke Zonderland of Bart Deurloo!

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: