DHA-A leader
DHA-A leader

Brandweer nodigt 65-plussers uit

Den Helder – Brandweer Noord-Holland Noord nodigt 65-plussers uit voor een gratis lunch in de brandweerkazerne van Den Helder. De lunch is op maandag 6 november van 10.30 tot 13.30 uur aan de Bastiondreef 4. Tijdens de lunch komen de bezoekers meer te weten over de brandweer en krijgen ze tips over het voorkomen van brand.

Mis deze gezellige én informatieve lunch niet en geef u snel op voor Broodje Brandweer, het aantal plaatsen is beperkt. Opgeven voor ‘Broodje Brandweer’ kan tot en met 1 november door een mailtje te sturen naar hvdburg@vrnhn.nl. U krijgt een bevestiging van deelname.

Het voorkomen van brand is één van de belangrijkste pijlers van de brandweer. Tijdens de lunch kunnen de deelnemers samen met leeftijdgenoten broodnodige kennis opdoen over brandveilig leven. Heeft u een rookmelder in uw woning en weet u waar u deze het beste op kunt hangen? Weet u wat u moet doen als er toch brand is? Weet u hoe u veilig uw woning uitkomt? Belangrijke vragen waar de brandweer u graag bij helpt, opdat u veilig zelfstandig in uw eigen huis kunt blijven wonen.

Broodje Brandweer
Een gratis lunch met een goed gesprek over brandveiligheid, dat is waar Broodje Brandweer voor staat. Speciaal voor zelfstandig wonende inwoners uit Den Helder en omgeving van 65 jaar of ouder. Broodje Brandweer is een initiatief van de Brandweer Noord-Holland Noord. Onderdeel van Veiligheidsregio Noord-Holland Noord

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: