DHA-A leader
DHA-A leader

B&W eist verwijdering auto Jonkerstraat

Den Helder – Burgemeester en wethouders hebben de eigenaar van een grijze Renault Megane opgedragen te zorgen dat de auto binnen twee weken van de openbare weg wordt gehaald, of de gebreken te verhelpen zodat weer met de auto gereden mag en kan worden.

De auto staat nu ongeveer een jaar lang geparkeerd op de openbare weg nabij de Jonkerstraat in Den Helder. De auto is defect, de voorband aan bestuurderszijde is lek, de auto is niet verzekerd en de APK is verlopen.

Indien de auto niet binnen de gestelde termijn wordt verwijderd of gerepareerd, dan verwijdert de gemeente het voertuig op kosten van de eigenaar. Op grond van artikel 5.4 van de Algemene Plaatselijke Verordening 2012 is het verboden om een auto langdurig op de openbare weg te plaatsen.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: