DHA-A leader
DHA-A leader

Felicitatie via Facebook: je bent Nederlands kampioen!

Den Helder – Nederlands kampioen worden, maar het zelf niet doorhebben. Het overkwam Nathalie Dragt afgelopen zondag bij de Marathon van Amsterdam. In de categorie V45+ werd zij eerste met een tijd van 3.32.34.

Dragt had het totaal niet verwacht en was na de wedstrijd gewoon naar huis gegaan. Totdat zij gefeliciteerd werd op Facebook en jurylid Dick van der Weide (ook uit Den Helder) haar liet weten dat hij haar medaille mee had genomen. Die kreeg ze thuis dus alsnog overhandigd.

Ook voor Tim Tesselaar was er blijdschap afgelopen zondag. Hij liep met een tijd van 2.37.12 naar een fantastische 7e plek bij de mannen senioren. Hij behoorde zondag tot de 10 snelste Nederlanders op de Marathon.

Daniel Spijker liep met een tijd van 2.56.12 naar een knappe 61e plek.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: