DHA-A leader
DHA-A leader

De Kampanje op één na meest gastvrije theater

Den Helder – Theater de Kampanje heeft woensdagmiddag 4 oktober de tweede prijs gewonnen van de ANWB-Theaterprijs ‘Meest Gastvrije Theater van Nederland 2017-2018’. De Kampanje kwam als zilveren winnaar uit de bus bij de categorie ‘Middelgrote Gemeente’.

Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB, maakte vandaag in het Fox/ANWB Theater het prachtige nieuws bekend. De Kampanje mag zich één van de winnaars van de 40 genomineerde theaters noemen (10 per categorie)! Er waren totaal vier categorieën. De Kampanje viel in de categorie ’middelgrote gemeente van 50.000 tot 100.000 inwoners’.

In iedere categorie werd een gouden, zilveren en bronzen prijs uitgereikt. Van de vier gouden winnaars scoorde de Goudse Schouwburg van alle deelnemende theaters het hoogste cijfer. Daarmee is de Goudse Schouwburg van de categorie middelgrote steden tevens de overall winnaar van de verkiezing.

Theatermagazine
De prijzen werden tegelijk met de presentatie van de nieuwe editie van het ANWB Theatermagazine uitgereikt. De theaters werden beoordeeld op sfeer, programmering en horeca. ANWB-leden werden, via onder meer de Kampioen, afgelopen mei opgeroepen om te stemmen op het theater dat zij op het gebied van gastvrijheid het meest waarderen. Ook niet ANWB-leden konden hun stem uitbrengen en zo mede bepalen of de Kampanje de felbegeerde prijs van ‘Meest Gastvrije Theater van Nederland’ zou winnen.

De stemmers spraken hun waardering uit voor de bereikbaarheid, horeca, het prijsniveau, de sfeer en uitstraling, het zitcomfort, het zicht op het podium en het aanbod van voorstellingen. In totaal werden meer dan 25.000 stemmen uitgebracht. Directeur Arjaen Kersten is trots op het publiek, medewerkers en vrijwilligers die de Kampanje de titel op één na meest “Meest Gastvrije Theater van Nederland” bezorgden!

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

 1. Fred

  Even een vraag, Die 25000 stemmen, zijn dat allemaal ANWB leden ? en zijn die allemaal, uit het hele land , in deze omgebouwde fabriekshal geweest ? 25000, heeft de schouwburg überhaupt wel zoveel bezoekers getrokken ? Wauw !!!

  1. Hotmail 2

   De tekst is verwarrend Fred. Het moet zijn;
   .
   Om leden te helpen bij hun keuze en theaters in het zonnetje te zetten organiseert de ANWB voor de tweede keer de verkiezing van het ‘Meest gastvrije theater van Nederland’. Na een oproep in de Kampioen, de nieuwsbrief van het Land van ANWB, anwb.nl en social media hebben meer dan 25.000 leden hun stem uitgebracht op hun favoriete theater, schouwburg of concertgebouw .
   .

Reageren is niet meer mogelijk.