DHA-A leader
DHA-A leader

Kleuterinstuif in de herfstvakantie

Den Helder – De meeste kleuters willen niet stil blijven zitten, ook niet als ze vakantie hebben. Op maandag 23 oktober organiseert CSAV Turnlust voor kinderen van 4 -6 jaar (groep 1 en 2) een kleuterinstuif in de Draaikolk.

De zaal aan de Dollardlaan gaat open vanaf 13.00 uur. Hier hebben de gymleidsters een uitdagend programma opgezet, tot 15.00 uur met toestellen en attributen. Dus trek je stoute gymschoenen aan en kom je uitleven op de toestellen en de spelletjes.

Deelname is gratis. Een gezonde versnapering wordt gesponsord door Albert Heijn Kat Supermarkt in de Schooten.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: