DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Afsluiting Burgemeester Visserbrug

Den Helder – De provincie Noord-Holland onderzoekt van 8 tot 11 december 2017 de Burgemeester Visserbrug in de provinciale weg (N250) in Den Helder om een mankement op te sporen. Er worden 3d-scans gemaakt van de brug. Omdat dit trillingvrij moet plaatsvinden is de brug tijdens het onderzoek gestremd voor al het verkeer.

Door de stremming van de brug is de doorgaande route via de N250 van en naar de veerpont naar Texel gestremd. Weggebruikers volgen een omleidingsroute en dienen rekening te houden met extra reistijd van vijf tot tien minuten.

Het onderzoek is gepland op vrijdagavond 8 december 2017, 22.00 uur tot maandagochtend 11 december 04.00 uur. Indien de weersomstandigheden (zoals harde wind of harde regen) het werk belemmeren wordt het werk verplaatst naar vrijdag 15 december 2017, 22.00 uur tot maandag 18 december 04.00 uur.

Omleidingsroutes
Autoverkeer volgt tijdens de afsluiting een omleidingsroute via de Ravelijnweg, Middenweg en Polderweg. Fietsers volgen een kortere omleidingsroute. De route wordt met borden aangegeven. Voor de scheepvaart van en naar de Industriehaven in Den Helder gelden bloktijden. Eens in de vier uur is doorvaart mogelijk. Aanmelding hiervoor loopt via de Koopvaardersschutsluis.

Omleidingsroutes zijn vermeld op de website van WaakSaam, die de werkzaamheden uitvoert: www.waaksaam.com.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

  1. RB

    ben blij dat er geen enkele automobilist borden kan lezen en via de Fazantenstraat met gemiddeld 50+ rijdt ipv de aangegeven omleiding volgt …….

Reageren is niet meer mogelijk.