DHA-A leader
DHA-A leader

Politie stuit op illegaal vuurwerk

Den Helder – De politie kreeg afgelopen weekend via Meld Misdaad Anoniem een melding binnen over iemand die in het bezit zou zijn van illegaal vuurwerk. Deze meldingen worden door de politie altijd onderzocht en krijgen opvolging.

“We hebben na enig onderzoek besloten om de woning van de verdachte te doorzoeken. Hierbij is naast veel legaal vuurwerk, ook een kleine hoeveelheid illegaal vuurwerk aangetroffen en in beslag genomen. Tegen de verdachte wordt een proces-verbaal opgemaakt”, zo meldt de politie van Den Helder via Facebook.

Heeft u informatie over het bezit of handel van illegaal vuurwerk? Dan kunt u dit melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

DHA-B Home468