DHA-A leader
DHA-A leader

Sinterklaas in de wijk

Den Helder – Het Mantelzorgcentrum organiseert op donderdag 23 november een speciale Mantelzorg Samen in de Wijk. Het thema is Sinterklaas. Pepernoten, spelletjes en chocolademelk zullen niet ontbreken.

De bijeenkomst is in Buurthuis de Beuk in Den Helder. Onder het genot van pepernoten, schuimpjes en taaitaai wisselen mantelzorgers ervaringen uit. De bijeenkomst is gratis. Mantelzorgers uit de regio Den Helder melden zich via info@mantelzorgcentrum.nl aan.

De bijeenkomst ‘Mantelzorg samen in de wijk’ is iedere tweede donderdag van de maand, steeds met een ander thema. De bijeenkomst van donderdag 23 november is van 13.30 tot 15.00 uur in Buurthuis de Beuk, Hertzogstraat 7 in Den Helder. De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers uit de regio Den Helder dankzij subsidies vanuit gemeenten. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: