DHA-A leader
DHA-A leader

Superkanjers Zeemacht geslaagd voor C

Den Helder – Het diplomazwemmen is weer begonnen bij de msv Zeemacht, als eerste waren de C-zwemmers aan de beurt. Voor de kinderen waren er weer vele fans, de kinderen waren er zelfs een beetje ‘zenuwachtig’ van, zo vertelden sommigen.

Volgens de instructeurs hoefden de kinderen alleen maar heel goed te zwemmen en de diverse onderdelen uit te voeren. Tijdens de les konden zij het ook en waarom nu niet?! De voorzitter van de afdeling elementair zwemmen vertelde in het eindpraatje dat de kinderen die het zwemdiploma C behalen echte SUPERKANJERS zijn! Ook vertelde ze dat bij msv Zeemacht ook lessen survival, plankspringen en snorkelen geven. Helaas is de snorkelgroep nu even vol. Maar je hoeft niet gelijk door te gaan, dat kan later ook nog.

En toen moest toch echt het hoge woord er uit, zijn de kinderen geslaagd? De beoordelingscommissie riep volmondig: allemaal geslaagd!

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

DHA-B Home468