DHA-A leader
DHA-A leader

Veroorzaker ongeval probeert te vluchten

Den Helder – Donderdagavond omstreeks kwart over zeven is op de Schootenweg een automobilist gewond geraakt. De andere bestuurder probeerde te vluchten.

De ene auto reed de andere auto van achteren aan. Dit gebeurde ter hoogte van de Industrieweg. Na de kop-staartbotsing probeerde de bestuurder van de achterste auto te vluchten, maar na 150 meter hield de zwaar beschadigde auto ermee op.

Beide bestuurders zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de achterste auto is daarna aangehouden als veroorzaker van het ongeval. Volgens getuigen voerde deze geen licht tijdens zijn poging om te vluchten.

Foto: Inter Visual Studio / GLOCALmedia

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

    1. Rupert S

      Ja precies, waar gaan we heen? Doorrijden na een ongeval gebeurde vroeger zelden, en nu is het schering en inslag. Onze lachende MP, de man die de beschaving heeft verkocht, wil ‘geen draconische maatregelen nemen’ want (a) het dient de economische groei niet en (b) ‘maatregelen nemen’ is in strijd met de Grote Consumptieve Vrijheid, het hoge ideaal van de liberalen. Intussen is de status quo in het verkeer TIEN KEER DRACONISCH afgegleden. Dus als je de lieve, fijne samenleving een warm hart toedraagt en écht van je medemens houdt, dan moet het leger erop af en het verkeer terug in het gareel meppen. Tien jaar permanente controles, elke tien meter, elke straathoek, dag en nacht, meteen ingrijpen, mensen uit het verkeer rukken. Net zolang totdat we een fijn, lief, veilig, altruïstisch, geduldig, respectvol en warm openbaar domein hebben. Want: we zijn bijna beland op het punt waar het niet meer erger kan. De bodem van de rottende, stinkende, aso-put is bereikt.

      Reply

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

DHA-B Home468