DHA-A leader
DHA-A leader

Wat betekent ‘met steun van Woningstichting’?

Den Helder – Michiel Wouters van Behoorlijk Bestuur heeft het college vragen gesteld naar aanleiding van het vrijgeven van het biedingsformulier van Tuin aannemingsbedrijf BV en de notariële ‘proces verbaal openbare inschrijving ‘ met betrekking tot de gunning van het voormalige postkantoor. In het biedingsformulier onder functieomschrijving wordt aangegeven dat het initiatief wordt ondersteund door de Woningstichting Den Helder.

1. Kunt u in uitputtende zin aangeven wat het betekent dat de Woningstichting Den Helder het initiatief van Tuin aannemingsbedrijf bv ondersteund.
2. Is deze ondersteuning van belang geweest voor het gunnen aan Tuin aannemingsbedrijf BV.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

7 reacties

 1. 't Kraaiennest

  Het is natuurlijk een vreemde zaak, temeer omdat Woningstichting eerder zelf heeft aangegeven geen interesse te hebben voor het pand.

 2. Dick Berts

  De directie van de Woningstichting heeft altijd net gedaan of ze Scholte aan het helpen waren, terwijl het omgekeerde het geval was. In Den Helder plakt alles aan alles. Doodeng.

 3. Roel Prins

  Ik zou gaarne zien dat Wouters, in plaats van naar de bekende weg te vragen, hier de politiek/ bestuurlijke dwarsverbanden uit de doeken deed, Daarmee zou hij duidelijk maken welke onderlnge afhankelijkheden er in Den Helder bestaan. Daarmee zou ook duidelijk worden hoezeer het Helders openbaar bestuur drijft op de vlotten van lokale lobbygroepen. Daarmee zou ook duidelijk worden dat de belofte van politieke partijen dat zij naar de burger luisteren een loos signaal is.

 4. Fred

  Heimwee Meneer Prins? Daar u uw opvolger steeds maar weer aanwijzingen geeft wat hij volgens u moet doen. Dat de Heer wouters , nu steeds vragen moet stellen over het reilen en zeilen van dit bestuur , geeft te denken over de tijd dat u zelf in deze stads “”regering”””zetelde. Schijnbaar , is het u ook niet gelukt te doen wat u nu aan de Heer wouters vraagt.

 5. Fred

  Zo belangrijk bent u niet meer, althans in politiek opzicht. Ik respecteer u om uw meningen , hoewel ik ze niet altijd deel, maar U hebt uw politieke tijd gehad, Laat dus uw opvolger de tijd om zich waar te maken. Met een weblog verbeterd u onze stad niet . Daar, is toch echt wel wat meer voor nodig, dan hoe goed ook bedoeld ,advies te geven aan de zijlijn. Zoals ik al zei, als u heimwee hebt , neem dan zelf de strijdbijl weer op.

Reageren is niet meer mogelijk.