DHA-A leader
DHA-A leader

Binnenstad heeft weer een kerstboom

Den Helder – De Sint is uit het land, dus is het weer tijd voor de kerstboom. Ook de gemeente heeft ze weer van stal gehaald en woensdag is de grote boom in de binnenstad geplaatst. De boom heeft een plekje gekregen op het veldje bij vishandel Boon.

Het gaat dit jaar om een 14 meter hoge Abies-Plein. Na het plaatsen van de boom is ook direct begonnen met het in de boom hangen van de lampjes. Dat is volgens de gemeente zoveel werk, dat er ook morgen nog aan gewerkt wordt.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

9 reacties

 1. Kees Jan

  Mooie boom! heb me vandaag laten vertellen dat deze boom ieder jaar door een plaats in Noorwegen. Uiteraard benieuwd of dit waar is?
  .
  En het is te hopen dat de boom er morgen nog staat. De weersvoorspellingen voor morgen zijn niet best… windstoten tot windkracht 10/11

  Reply
 2. Anton Hagen

  En nu maar hopen dat de gemeente zo wijs zal zijn om NA de kerstboom DE JUTTER daar te plaatsen en dat gedrocht wat in de planning staat in het park ,waar nu de Jutter staat.!!!
  De Kerstboom staat daar prima!!

  Reply
  1. Fred

   Beste Anton, De burgers , zijn voor alle partijen ,alleen belangrijk bij de verkiezingen. Dan hebben zij je nodig en geven zij je het gevoel o zo belangrijk te zijn. Eenmaal op het pluche , dan hebben zij de burger de komende vier jaar niet meer nodig. Dan ben je alleen maar lastig en gaan zij gewoon al drammend hun eigen gang, en ben je als burger , gewoon een roepende in de woestijn O ja, wel even de maandelijkse bijdrage voor de te voeren rechtzaken betalen svp. Daar ben je wel belangrijk genoeg voor.

   Reply
    1. Fred

     Niets, maar ik antwoord op de reactie van Anton, die de plaatsing van de boom verbind met de plaatsing van een van toekomstig beeld op die plaats.

     Reply

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

DHA-B Home468