DHA-A leader
DHA-A leader

DOK Toer huldigt de kampioenen

Den Helder – Op de feestavond van HRTC DOK Toer is het seizoen 2016/2017 afgesloten met een pubquiz en het drinken van de nodige drankjes en het eten van verschillende snacks. Hierna zijn degenen gehuldigd die dit jaar de meeste kilometers bij elkaar gefietst hebben.

Bij de dames was dit Bertha Visser met 9.631 kilometers. Bij de heren was het wederom de eer aan Anne de Poel, met dit feestjaar 12.412 kilometers. De tweede plaats bij de dames was voor veelvoudig kampioen Ria Kos-Bontjes en bij de heren was dit Bertus Dekker, die helaas niet aanwezig was. Als derde eindigde de secretaris van HRTC DOK, Gerard Top.

Op de foto zijn te zien van links naar rechts: Anne de Poel, Bertha Visser, Gerard Top en de voorzitter DOK Toer, Gerard Krusemeijer.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

DHA-B Home468