DHA-A leader
DHA-A leader

Krabbetukkers lopen al aardig warm

Den Helder – Het 56e carnavalsfeest van de Krabbetukkers wordt zaterdagavond 10 februari en maandagavond 12 februari gevierd. Dat gebeurt ook dit jaar in Bastion Pierre. Het wordt opgebouwd in sportcentrum Quelderduyn. Op zondagmiddag 11 februari is het kindercarnaval.

De voorpret voor de carnavalsvierders is al een poos aan de gang. Zo repeteert het Kwekkerskoor al wekenlang in het repetitielokaal bij Bakker Geluid op carnavalshits en andere vrolijke meezingers.

Op 20 januari start de seniorentournee in verpleeghuis Den Koogh, aanvang 14.30 uur. Vijf dagen later bezoeken alleen het Kwekkerskoor en huisorkest de Westhoek op 25 januari, aanvang 19.00 uur. Vervolgens trekt het carnavalscircus, met in de gelederen Prins Jan 1 , zijn hofdames Irma en Dominique en hofkapel de Bloaspoepers, op 27 januari naar Ten Anker, aanvang 14.30 uur.

Dinsdag 30 januari gaat het gezelschap naar de Golfstroom, aanvang 18.30 uur. De seniorentournee van het uit eigen leden van de carnavalsvereniging bestaande koor de Kwekkers van Waaienburg wordt dit jaar afgesloten op 2 februari in de Lichtboei, aanvang 18.30 uur.

Kaartverkoop
De kaartverkoop van het 56e grote carnaval op zaterdag 10 februari en maandag 12 februari en het kindercarnaval op zondag 11 februari zal starten op zaterdag 13 januari om 11.11 uur en zal plaatsvinden bij sportcentrum Quelderduyn. De kaarten voor de zaterdag- en maandagavond kosten in de voorverkoop € 20,– en aan de zaal € 25,–.

Een kaartje voor het kindercarnaval kost € 5,– ( vanaf 2 jaar) Ouders, opa’s en oma’s hebben deze zondag gratis toegang. Let op: pinnen is op zaterdagochtend 13 januari niet mogelijk! Vanaf maandag 15 januari zijn de kaarten verkrijgbaar bij de winkels van Bruna Bonte in de Schootenplaza en winkelcentrum Dorperweerth.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: