DHA-A leader
DHA-A leader

McDrive Den Helder viert 20-jarig bestaan

Den Helder – Het onlangs compleet vernieuwd McDonald’s restaurant Den Helder McDrive met McCafé bestaat dit jaar precies 20 jaar. Groot feest dus voor familie Pach en hun 80 mede werkers, maar ook voor de inwoners van Den Helder en omstreken.

Melvin Pach: “Toen wij 20 jaar geleden in 1997 de deuren openden van het restaurant aan Kooypunt was het al feest. Vanwege ons jubileum willen we dit nog eens goed overdoen. In de afgelopen 20 jaar zijn wij gegroeid naar een gezellig en sfeervol restaurant, waar iedereen op elk moment van de dag van harte welkom is.”

Afgelopen oktober heeft het restaurant een volledige metamorfose ondergaan, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. “Naast de meest actuele innovaties op het gebied van duurzaamheid is het restaurant ook voorzien van McCafé met allerlei lekkere koffievariaties en flink aanbod aan lekkernijen. Dit alles heb ik natuurlijk niet alleen bereikt. Voor een groot deel heb ik dit te danken aan mijn medewerkers en onze gasten.”

Donatie
Marcel Burger heeft woensdag namens de Sjaak Pach Stichting, die vaarvakanties verzorgt voor het lichamelijk gehandicapte kind, een cheque van €1.000,- in ontvangst mogen nemen. Dit mooie bedrag werd door Melvin Pach van McDonald’s Den Helder overhandigd. Het gedoneerd bedrag werd in de eerste maand na de heropening van het compleet vernieuwd McDonald’s Den Helder McDrive ingezameld voor de Sjaak Pach Stichting.

Jubileumactie en Kids Day
Voor het 20-jarig bestaan van McDonald’s Den Helder McDrive werd afgelopen maand een kleurplatenactie gehouden, met als hoofdprijs een Nintendo Switch. Inmiddels zijn er honderden mooie kleurplaten ingeleverd. De winnaar van de kleurplaatwedstrijd zal woensdag 20 december om 16.00 uur bekend gemaakt worden door Ronald McDonald in het restaurant zelf. Verder zullen er ook verschillende kinderactiviteiten plaatsvinden tussen 14.00 en 19.00 uur, zoals schminken, glittertattoos en ballonvouwen.

McDonald’s Den Helder McDrive is te vinden aan de Verkeerstorenweg 2. Het restaurant is zeven dagen per week geopend. Op zondag t/m donderdag van 07.00 uur tot 01.00 uur, vrijdag en zaterdag van 07.00 tot 03.00 uur.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

9 reacties

 1. Kayleigh

  80 medewerkers in dat tentje? Dat lijkt me wel heel erg veel. Daarnaast is en blijft het gewoon een fastfood-keten. Niks restaurant.

  Reply
  1. caso

   Familie Pach heeft meedere vestigingen in franchise beheer. Recent nog bij McDrive geweest. Nog nooit zo onpersoonlijk geholpen. Personeels lid attendeerde mij op die betaalpalen.

   Ik wilde dat niet, omdat ik een aparte wens had mbt hamburger. Veel mokken en wegen hamburger kunnen bestellen zonder tomaat/saus. Ik wenste haar succes, haar baan is ook binnen 5 jaar verdwenen.

   Zag er trouwens armoedig uit, klanten die op de borden bleven staren met hun nummertje erop.

   Reply
   1. RB

    bij welke grote (winkel) keten wordt je tegenwoordig nog wel netjes te woord gestaan?
    ik blijf de kleine lokale bedrijfjes bezoeken, die weten tenminste nog wat klantvriendelijkheid is

    Reply
  2. RB

   die toko is 17 uur per dag open 5 dagen per week, dan nog eens 2 dagen per week 19 uur open, dat is 130 uur per week exclusief schoonmaak uren, denk dat er toch al snel continue 10 man loopt, 1300 uur totaal, dan met allemaal parttime medewerkers van gemiddeld 20 uur per week zit je al op 65 man op contract om al deze uren open te zijn, dan nog bedrijfsleiding en wat man extra om ziekte etc op te vangen en je zit aan de 80 🙂

   Reply
   1. caso

    De bedrijfskundigen willen nog steeds minder variabele kosten op de werkvloer, dus ook de automatisering zal zover doorslaan dat er misschien in de keuken een monteur zit, en gastvrouw bij het loket a la chinees van vroeger.

    Reply
     1. caso

      Beetje offtopic, maar heb docu gezien over de supermarkten van Amazon project in de VS. Bizar. Zelfs het scannen van de schappen, bijvullen en spiegelen gebeurt door robots. Toegang met smartphone, batterij sensoren en camera’s. Dat kan ik geen beleving meer noemen. Geen cassieres, 1 bewaker buiten.

 2. Hendrik

  Wat een zure opmerkingen hier zeg, was de azijn in de aanbieding? On topic: ik vind het een mooi restaurant en een hele vooruitgang. Ga zo door!

  Reply

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

DHA-B Home468