DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Medailleregen voor MSV Zeemacht

Den Helder – Dit weekend kwamen de minioren en junioren wedstrijdzwemmers van MSV Zeemacht in Purmerend in actie bij het tweede deel van het regionale Minioren-Junioren Circuit. In totaal wisten de zwemmers maar liefst 16 medailles binnen te halen.

Bij de meisjes zwom Pascale Goed naar de eerste plaats op de 200 meter wisselslag en Ceylin van Heemskerk werd bij deze afstand tweede. Op de 50 meter vrije slag won Ceylin goud.

Lieke Schuijl eindigde als tweede bij zowel de 100 meter schoolslag als de 50 meter vlinderslag. Op de zware 100 meter vlinderslag zwom Libhin Boon naar de tweede plek en ze eindigde als derde bij de 100 meter vrije slag.

Goud
Bij de jongens zwom Jip Duursma op de 100 meter schoolslag naar het goud. Op de 100 meter wisselslag en 50 meter vlinderslag eindigde hij als tweede. Mees Minneboo won zilver op de 100 meter schoolslag en de 100 meter wisselslag en eindigde als derde bij de 50 meter vlinderslag. Liam Boon won het brons op de 50 meter vlinderslag. Op de 100 vlinderslag zwom Mike Kloth naar de tweede plek. Tenslotte zwom de jongensestafette bestaande uit Marco van der Wulp, Mees Minneboo, Jip Duursema en Liam Boon naar het zilver op de 4x 50 meter wisselslag.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: