DHA-A leader
DHA-A leader

De oliebollen van Jan Klaassen

Den Helder – Kindertheater Mister Geraldi presenteert met zijn poppenkast Ilodian tijdens de kerstvakantie het stuk “De verdwenen oliebollen van Jan Klaassen”. Dat wordt dus weer genieten van een uurtje onvervalst poppenspel.

Dit keer nemen Geraldi en zijn dochter Ilona de kinderen mee naar het huis van Jan Klaassen en Katrijn, waar Jan druk aan het oliebollen bakken is. Maar zijn de oliebollen wel veilig als ze staan af te koelen? Twee brutale boefjes hebben het namelijk voorzien op de oliebollen! Weten hoe dit afloopt? Kom dan kijken, want Jan Klaassen denkt dat de kinderen in de zaal hem kunnen helpen.

En dan Charlie, de sprekende pop waar zoveel kinderen van genieten. Hij mag ook dit keer natuurlijk niet ontbreken en heeft weer diverse stoute streken uitgehaald. De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en worden gehouden op woensdag 3 januari 2018 om 11:00 en 14:30 uur. Locatie Keykeg zaal van schouwburg de Kampanje (ingang aan Weststraat zijde via Keykeg café).

Kaartjes kosten €3,50 per persoon (geen PIN aanwezig) en zijn een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal, maar om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om telefonisch te reserveren op nummer 0223-616096 of 0223-627041. Kinderen die hun verjaardagsfeestje willen vieren zijn van harte welkom, de jarige krijgt een leuke verrassing en wordt in het zonnetje gezet. Neem hiervoor wel even van te voren contact op met Geraldi.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: