DHA-A leader
DHA-A leader

Ruim ijsbaan voor Helderse scholieren

Den Helder – De ijsbaan in de Beatrixstraat opent vrijdag weer haar deuren. Gedurende de eerste weken tot de kerstvakantie kunnen scholen schaatsen op de ijsbaan. Team Sportservice Den Helder heeft een indeling gemaakt voor de scholen. Scholen aan Zee kan tegen een gereduceerd tarief ook via Team Sportservice schaatsen onder schooltijd.

De ijsbaan wordt vrijdag 8 december om 18:00 uur officieel geopend. Voor leerlingen van het basisonderwijs is er op 16 en 30 december met een mini-Elfstedentocht. In de kerstvakantie organiseert Team Sportservice Den Helder een tweetal activiteiten op de ijsbaan in de Beatrixstraat. Voor beide activiteiten moeten deelnemers zichzelf vooraf opgeven via de website van Team Sportservice Den Helder.

Ice-games
Donderdag 28 december van 09:00 – 11:00 uur kunnen leerlingen van groep 3 t/m 8 meedoen met games op de ijsbaan. Team Sportservice verzorgt deze games

KPN schaatsclinics
Vrijdag 29 december van 09:00-12:00 uur verzorgt de KPN Junior Schaatsclub in samenwerking met Team Sportservice schaatsclinics op de ijsbaan.

Meer informatie of aanmelden kan via www.teamsportservice.nl/denhelder. Kijk ook op www.ijsbaanbeatrixstraat.nl.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

DHA-B Home468