DHA-A leader
DHA-A leader

Sfeervolle Kerstmarkt bij De Helderse Vallei

Den Helder – Zo langzamerhand naderen we het einde van het jaar. Buiten is het vroeg donker, dus binnen gaan de lichtjes weer gezellig aan. De natuur trekt zich terug in de stille periode van de winter. Dat betekent dat er ook weer diverse feesten aan komen. Uiteraard ook bij De Helderse Vallei.

In de stemming komen voor de feestdagen? Kom dan naar de jaarlijkse sfeervolle Kerstmarkt bij De Helderse Vallei. Er is van alles te zien, te horen en te proeven. Beleef het mee op vrijdag 15 december. Tussen 16.00 en 20.30 uur is iedereen van harte welkom.

Op de knusse kerstmarkt zijn voornamelijk pure, biologische, recycle, fair trade en goede doelenproducten op de kramen te vinden. Het aanbod loopt van biologische kaas en groente tot natuurlijke kerststukken en ambachtelijke houten producten. Er kan dus zowel inspiratie opgedaan worden voor een duurzaam kerstdiner als unieke en bijzondere kerstcadeautjes gekocht worden. Er zijn diverse lekkere hapjes en bezoekers kunnen zelf een kerstbroodje bakken boven het gezellige vuur, terwijl er geluisterd wordt naar live kerstmuziek. Geniet onder het genot van een beker warme chocolademelk van optredens van Mellow men, Triade Popkoor Dicht bij C en het Muziekkorps Den Helder.

Kersttrui
Naast de verkoop van producten is er ook van alles te zien en te doen. Zo kan er gekeken worden hoe wol gesponnen wordt voor een lekkere warme kersttrui. Wie wil, mag ook zelf even plaatsnemen achter het spinnewiel. Natuurlijk ontbreekt ook de levende kerststal niet, waar Jozef en Maria met de schapen en de ezel de bezoekers begroeten. Kinderen mogen zich in kerstsfeer laten schminken, een bijzondere natuurlijke kerstversiering maken of een rondje op de paarden rijden. De Kerstman komt langs en iedereen kan zijn persoonlijke kerstwens in de kerstboom van De Helderse Vallei hangen.

Het volledige programma van de Kerstmarkt is vanaf eind november te vinden op www.deheldersevallei.nl/nieuws. Beleef het mee! De Helderse Vallei is te vinden bij de Donkere Duinen in Den Helder. De toegang tot de kerstmarkt is gratis, voor sommige activiteiten wordt een vergoeding gevraagd.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

DHA-B Home468