DHA-A leader
DHA-A leader

Stem en win met de LOS Kerst top 100

Den Helder – Op 26 december 2017 zendt de LOS wederom de Helderse LOS Kerst top 100 uit. Samengesteld door luisteraars en de eigen medewerkers. Help mee om de lijst samen te stellen en vul op de LOS website je eigen top 10 (minder mag ook) in.

Bij het samenstellen van de lijst krijgt de plaat die je op 1 zet uiteraard meer punten dan het liedje dat je op 10 plaatst. Hoe meer mensen meedoen, des te mooier de LOS Kerst top 100! Alle liedjes mogen, op voorwaarde dat het KERSTLIEDJES zijn. Onder de inzenders worden enkele leuke kerstprijzen verloot.

Invullen kan dus op www.losdenhelder.nl. De lijst wordt op tweede kerstdag van 10.00 tot 18.00 uur uitgezonden op LOS radio.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

DHA-B Home468