DHA-A leader
DHA-A leader

Woning gesloten na vondst hennepkwekerij

Den Helder – In een flatwoning in De Schooten is op 7 december een hennepkwekerij aangetroffen met 121 hennepplanten. De woning is vrijdag, op last van burgemeester Koen Schuiling, voor de duur van drie maanden gesloten. De sluiting is vastgesteld op basis van het Damoclesbeleid.

De teelt van hennep is verboden. Hennepkwekerijen kunnen vaak in verband worden gebracht met georganiseerde criminaliteit. Handel in drugs is vaak de oorzaak van overlast en ernstige criminaliteit, zoals geweld, bedreiging en brandgevaar. “Vanwege de risico’s die dit voor de omgeving met zich meebrengt, is dit onaanvaardbaar”, zo meldt de gemeente.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

5 reacties

  1. Ramon

   Dat is een wel heel kortzichtige reactie. Er is blijkbaar een behoefte aan, en niet een klein beetje gezien de vele bezoekers van de coffeeshops, en daarbij even niet gelet op welke klasse daar komt, die zal u doen verbazen.
   Maar uw reacties op deze pagina geven al vaker aan dat deze niet conform de werkelijkheid zijn, u doet er alles aan om een kloof te scheppen of een reactie te doen oplaaien, ik wens u veel plezier daarmee.

   1. RB

    er is ook een grote behoefte aan cocaïne en heroïne zullen we dat ook maar gaan gedogen dan?
    alle drugs (soft, hard, legaal of illegaal) maken verschrikkelijk veel kapot plus we zitten met gigantische kosten bij handhaving en in de (geestelijke) gezondheidszorg door deze zooi en we zouden het gewoon moeten uitbannen

 1. Hijneken

  Koen Schuiling! Die naam kwam ik pas geleden tegen i.v.m. een burgemeestersrel in Groningen. Koen speelde een belangrijke rol toen hij en zijn kompanen de Groningse burgemeester Peter den Oudsten liet vallen als een baksteen.

Reageren is niet meer mogelijk.