Bestelbus uitgebrand in De Schooten

3

Den Helder – Een bestelbus die stond geparkeerd in de Adriaan de Grootstraat in De Schooten is in de nacht van dinsdag op woensdag, rond half twee, totaal vernield door brand. De eigenaar werd gealarmeerd door een harde knal en kon niet anders dan toekijken hoe zijn nieuwe bestelbus afbrandde.

De toegesnelde brandweer kon niet voorkomen dat de auto totaal is vernield. De vrouw van de eigenaar gaf vanmorgen aan dat dit al de tweede keer is dat hen dit is overkomen. “Naast de vijf die vorig jaar hier in de buurt zijn aangestoken”, zei ze boos en verdrietig.

In de loop van woensdag zal er sporenonderzoek worden gedaan door de politie.

Info en foto: Inter Visual Studio / GlocalMedia

3 REACTIES

  1. De gene die info heeft die de politie naar de dader(s) brengt zal ik verblijden met 1000 euro.

  2. Auto is overgoten met benzine,iemand toevallig wat gezien bij een tankstation ?
    Vullen van jerrycans of zo ?

Comments are closed.