Brand in café Odeklonje

7

Den Helder – In de nacht van vrijdag op zaterdag is omstreeks kwart over één brand ontstaan in Odeklonje in de Koningstraat. De brandweer zette direct meerdere wagens in.

Ongeveer 150 mensen waren aanwezig in de uitgaansgelegenheid toen er brand ontstond in de bedrading van de elektriciteit. De brandweer werd gebeld en het personeel probeerde de brand zelf te blussen. Dat lukte grotendeels, maar de ambulancedienst moest daarom ter plaatse komen om drie mensen te controleren op letsel. Één bleek lichte brandwonden te hebben opgelopen.

Het pand moest na het ontdekken van de brand worden ontruimd en hoewel het uiteindelijk meeviel, ging Odeklonje uiteraard niet meer open.

Foto’s: Inter Visual Studio / GLOCALmedia

7 REACTIES

 1. gaan zeker verhuizen nog even cashsen bij de verzekering zou meschien ook eens verstandig zijn om hier eens op te controleren bij andere uitgaansgelegenheden er staat nog een tent waar je alles zo af kan keuren omdat het met tweeling snoer en kroonstenen aan elkaar geknoeid is en waar veel mensen komen

  • Ik weet, dat horecabedrijven regelmatig een veiligheidskeuring van de brandeeer krijgen. Wat jij hier nu beheerd, is het in twijfel trekken van die keuringen.

   • ga maar eens kijken bij een willekeurige horeca zaak dan schrik je je te pletter ik wil je wel een tip geven ga een is een piza eten en dan eens goed om je heen kijken hoe de verlichting is aangebracht dan denk je er iets anders over dan nu

    • Volgens mij weet je niet half wat je zegt.
     Ik herhaal het nog eens; een horeca ondernemer brengt willens en wetens de bezoekers van zijn gelegenheid in gevaar om fraude te plegen.
     DAT is wat je zegt! Een beschuldiging waarvan ik mij afvraag of het hier op DHA moet blijven staan.

Comments are closed.