DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Brandje of vernieling in schuur

Den Helder – Vernieling volgens de politie, brand volgens de brandweer. Misschien ook wel beide, maar hoe dan ook, de hulpdiensten mochten maandagmorgen rond kwart voor tien in actie komen in Tuindorp.

“Omstreeks 09.45 uur kregen wij een melding van een mogelijke vernieling in een woning aan de Tulpstraat. Ter plaatse waren er vernielingen aan de woning gepleegd en we zagen diverse gasflessen binnen staan, daarnaast roken wij een gaslucht. Wij hebben afstand genomen en de brandweer heeft hier zorg voor gedragen. Mist u gasflessen of heeft u rondom de woning iets verdachts gezien kunt u contact opnemen met ons onder het nummer 2017000551”, aldus de politie van Den Helder.

De Veiligheidsregio refereert ten aanzien van hetzelfde incident aan brand, die ook echt geblust moest worden.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

Reageren is niet meer mogelijk.