Carnavalskaarten weer rap uitverkocht

0

Den Helder – De kaarten voor de zaterdag van het grote carnavalsfeest van De Krabbetukkers waren zaterdag weer snel uitverkocht. Ook dit keer lagen sommige liefhebbers al uren van te voren voor Quelderduyn te wachten tot de verkoop begon.

De eerste kopers hadden zich vrijdagavond rond kwart over negen al gemeld, natuurlijk was dat net als voorgaande jaren weer Raymond Piersma. Er waren meer vroege kopers, maar de meesten kwamen pas gedurende de nacht. Zoals Meggy, die zich rond 03.00 uur meldde, maar ’s morgens aangaf “dit nooit meer te doen”, de kou was niet prettig. Raymond Slangen meldde zich rond 04.00 uur en was dus ook een van de eerste gelukkigen.

Rond zeven uur ’s morgens gingen de deuren open en mochten de kopers binnen verder wachten. “Toch iets aangenamer dan buiten”, aldus de vereniging. Om 11 over 11 ging de kaartverkoop daadwerkelijk van start en de kaarten voor zaterdag waren vrij snel uitverkocht. Voor het kindercarnaval met Monique Smit en de maandagavond zijn nog wel kaarten beschikbaar. Die gaan maandag over de toonbank via de vaste verkooppunten bij Bruna in de winkelcentra Schooten Plaza en Dorperweerth.

Foto’s: Van Eis Foto