DHA-A leader
DHA-A leader

Deelnemersveld toernooi Helders Elftal compleet

Den Helder – Het duurt nog even, maar het deelnemersveld voor het eerste toernooi van het Helders Elftal is compleet. Na FC Dordrecht en NEC is nu ook zeker dat SC Telstar in juli naar Den Helder komt. Het toernooi vindt plaats op het terrein van FC Den Helder, op 19 en 21 juli.

“SC Telstar is zeker geen onbekende van het Helders Elftal en doet het op dit moment voortreffelijk met een vierde plaats in de Jupiler League”, zo valt te lezen op de site van het Helders Elftal.

NEC, FC Dordrecht, SC Telstar en het Helders Elftal zullen strijden om de winst van het toernooi. Voorafgaande aan het toernooi zal het Helders Elftal op zaterdag 14 juli nog een oefenwedstrijd spelen. SC Telstar komt dinsdag 17 juli in Den Helder aan om, net als NEC, voorafgaande aan het toernooi een trainingskamp te beleggen. “Een mooie kans voor de Helderse voetballiefhebber om tijdens trainingen de ploegen aan het werk te zien voor het nieuwe seizoen begint.”

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: