Donderdag geen bussen!

10

Den Helder – Er rijden donderdag geen bussen in Den Helder en Julianadorp. De chauffeurs doen dan mee aan een landelijke staking, aangekondigd door vakbond FNV. En hoewel het gaat om ‘streekvervoer’, liggen ook de stadslijnen stil.

De meeste chauffeurs van Connexxion zullen meedoen aan de staking, waardoor er dus vrijwel geen busdiensten zijn op donderdag. Ook de streeklijn tussen Julianadorp en Den Helder rijdt niet, maar ook stadslijnen naar De Schooten en Nieuw Den Helder vallen gewoon onder de staking, zo laat een chauffeur weten.

Passagiers doen er dus verstandig aan hier rekening mee te houden en afspraken te verzetten, als er geen andere manier is om op de afspraak te komen dan per bus. De staking duurt 24 uur.

10 REACTIES

 1. Dankzij de bedrijfskundigen gaat het binnen het openbaar vervoer niet meer om het openbare vervoer.

 2. H.H Chauffeurs Connextion. Bedankt namens een hoop gedupeerde mensen. U heeft met deze actie een hoop vrienden gemaakt.

  • ik ben geen fan van dit soort acties maar ze hebben wel tijd genoeg gegeven om iets anders te regelen

  • “pak de fiets kost je niets” 🙂
   .
   gekheid op een stokje, je hebt wel gelijk, die kosten zijn niet te verhalen, hopelijk brengt de actie iets op voor de chauffeurs, dan is het in ieder geval niet voor niets geweest, vind trouwens tegenwoordig de prijzen van het openbaar vervoer niet normaal meer, en met de plaspauzes voor chauffeurs zal het nog wel meer omhoog gaan…..

    • ben geen chauffeur dus kan niet echt oordelen over de tijden die ze krijgen voor plas of koffie pauzes, en of pauzes an sich maar ieder werkend mens mag best wel een beetje tijd krijgen voor een beetje lucht, jouw “arbeit macht frei” gedachtes zijn uit de tijd

     • Je bent nog stompzinniger dan ik al dacht RB. Ik verwacht, dat de redactie jouw stompzinnige reactie verwijdert.

Comments are closed.