DWOZ nog een keer uit ’t Wijkhuis

4

Den Helder – Het radioprogramma “De Week op Zaterdag” komt voor de laatste keer live vanuit ’t Wijkhuis aan de Texelstroomlaan. Vanaf volgende week komt het programma vanuit het Dorpshuis van Julianadorp.

De onderwerpen van deze week:

Peter Wijnants, over de rol van het buurthuis anno 2018
Taieb el Azzouzi over het Helders Elftal en het nieuwe toernooi
Verder aandacht voor de maandelijkse markt in het wijkhuis
Wethouder Odd Wagner over de afvalinzameling en de kritiek daarop
Carlo Assorgia over de kandidatenlijst en het programma
Rachel Post over de start van de verkiezingscampagne

DWOZ is te beluisteren van 10.00 tot 12.00 uur op zaterdag (live) en maandag (H). Langskomen en live meeluisteren in ’t Wijkhuis is uiteraard ook mogelijk.

4 REACTIES

 1. Misschien kan de berichtgeving, toch beter gelijktijdig met de LOS-site gedeeld worden op vrijdag, dit in verband met ieders weekendplannen.

  • De uitzendingen van DWOZ blijken tegenwoordig trouwens reeds 1 uur na de uitzending, op de site van LOS-radio terug te beluisteren, via de knop ‘Luister terug’.

 2. Goed interview met Carlo Assorgia betreffende de kandidaten op de lijst van BvDH en het verkiezingsprogramma.
  Over de historie van NWZ/Gemini ziekenhuis moet hij zich echter nog maar eens beter laten informeren, blijkbaar is die hem nog niet helemaal duidelijk, want hij bleek m.i. niet goed op de hoogte van de perikelen rond bouwkavel ‘De Dogger’; in het bezit van Gemini (nu NWZ) aangekocht voor € 6.000.000,- in de nabijheid van station-zuid en voorzien van een financiële gemeentegarantie.
  Dat zijn dan wel ‘gepasseerde’ plannen en gebeurtenissen die nog stammen uit 2010 en daarvoor, nu echter belangrijk bij de lijsttrekkersdebatten op dat punt wanneer je er over schrijft in het partijprogramma !
  https://www.noordhollandsdagblad.nl/den-helder-eo/gemini-koopt-grond-voor-nieuw-ziekenhuis

  • Als je over zo’n, zoals Assorgia zelf zegt, speerpunt zo slecht weet waar je over praat geeft dat te denken over de minder belangrijke verkiezingskretologie.

Comments are closed.