DWOZ in teken Raadslid van het jaar

3

Den Helder – Het radioprogramma De Week op Zaterdag, een samenwerking tussen Den Helder Actueel en de Lokale Omroep Stichting (LOS) komt in de maand januari elke zaterdag live vanuit ’t Wijkhuis in Nieuw Den Helder. In de eerste aflevering alle aandacht voor de verkiezing Raadslid van het jaar.

Zowel vak- als publieksjury nomineerden eind 2017 elk drie raadsleden voor de titel. Tijdens DWOZ wordt bekend wie de winnaars zijn. Presentatoren Ronald en Koen spreken uitgebreid met de raadsleden over 2017, hunzelf, de partij en natuurlijk ook al even over 2018.

Alle genomineerden zijn te gast: Michiel Wouters (Behoorlijk Bestuur), Carlo Assorgia (Beter voor Den Helder), Andries Pruiksma (Partij van de Arbeid), Roy Slort (CDA) en Tjitske Biersteker (ChristenUnie).

Publiek is van harte welkom. DWOZ is live van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren via digitale radio (zie uw aanbieder voor het juiste kanaal), 105,6Mhz (ether), losdenhelder.nl, de eigen IOS en Android app van de omroep en via TuneIn. ’t Wijkhuis is te vinden aan de Texelstroomlaan 5.

3 REACTIES

  1. Den Helder Actueel is in ieder geval onpartijdig in deze verkiezing , want deze site is ws. voor de Stadspartij Den Helder! Klik maar eens hierboven op de knop “Bedrijven” en vervolgens op “American Diner Crazy Chicken”
    Ha Ha ( of is de Stadspartij Den Helder een bedrijf? )

    • Dank voor het wijzen op een foutje in de vormgeving, ik heb het per direct hersteld. Verder krijgt elke adverteerder bij DHA gratis een eigen pagina ter beschikking. De meesten maken daar, zoals te zien, overigens geen gebruik van.

Comments are closed.