En het snoepgoed gaat naar…

2

Den Helder – In het kader van 10 jaar Den Helder Actueel geven we dit jaar af en toe iets weg. Als eerste, zoals vorige week gemeld, een berg heerlijk ongezond snoepgoed. Daar hebben onze lezers wel trek in, zo bleek uit de vele reacties. Maar er kan er maar eentje winnen en via loting viel de keuze dit keer op de familie Smith uit de Sluisdijkbuurt. Zij hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad en krijgen spoedig zure bommen, dropkabels, hartjes en konfektstaven thuisbezorgd!

De rest van Den Helder hoeft niet te treuren, want binnenkort geven we gewoon weer iets weg. Als tegenhanger zoeken we dan echter wel de gezonde hoek op. Dus bezoek de site met regelmaat en maak op niet al te lange termijn weer kans op iets lekkers.

2 REACTIES

  1. Wij van het Atlantis Handelshuis leveren gezonde voeding aan ziekenhuizen,zorginstellingen maar ook aan schoolkantines ! wij vinden dit een zeer slechte actie van DH Actueel en stellen het volgende voor ; sinds kort leveren wij Meukvrij snoepgoed en zouden dit graag als alternatief aanbieden. Groet Team Atlantis

Comments are closed.